2014-03-28 @ 13:36:19 / Vardagen

Goda nyheter

 
'
Jag är så glad att jag skakar. Det spritter i hela kroppen på mig.
Behöver jag säga att mötet gick bra? Över för väntan faktiskt. Vi blev godkända direkt på plats. Vi är klara för flytt. Vi firade med en kladdkaka och när vi kom hem tog jag ut Gastón i sele för att njuta av den otroligt varma vårsolen som skiner över Västkusten idag.
 
Livet är underbart!
 

2014-03-28 @ 10:20:00 / Vardagen

Fjärillar i magen

 
Det är med fjärillar i magen som jag vaknar upp alldeles hypernervös
Idag ska vi ha möte med hyresvärden angående vårat byte som det tyvärr blivit helt kaos med. Tack vare dom själva. De har inte godkänt vårat skäl för flytt. Trots att vi efter research kan konstatera att vi visst har ett gilltigt skäl. Mycket argument och redogörelse kommer ske idag men jag hoppas bara på det bästa. Vi vill ju flytta och måste flytta framförallt. Jag startade dessutom den här bloggen för att jag ville visa våran resa. Jag var så överygad om att bytet redan skulle ske, jag räknade inte alls med att vår hyresvärd skulle visa röven och säga "nej". 
 
Men som sagt så har vi ett gilltigt skäl för flytt. Vi måste bara bevisa det på mötet idag. Om bara mina fjärillar kunde lugna sig lite...
 

2014-03-24 @ 12:48:00 / Hemma Hos Oss

Vackra äppelblom


Det märks att det är vår på Västkusten nu.

Vi rensade upp trädgården här hemma i helgen, bland annat klippte ner en buske som jag stört mig på väldigt länge.Den växer åt alla håll och kanter och de grenar som till slut når marken sätter rot och förgrenar sig. Vilket betyder att den där busken kan växa sig hur stor som helst. Vi klippte i alla fall (äntligen) ner de grenar som växte åt fel håll och rensade upp. De kvistar som blev avklippta måste vi slänga på en specifik sopstation och precis när vi skulle slänga rishögen i kontainern får jag syn på några avklippta äppelblomkvistar. Så fina!

 

De knep jag åt mig och gjorde något fint med. Jag älskar äppelblom, synd för den som slängde dessa vackra kvistar - men jag är glad för egen skull för nu pryder de vårat kök istället :) Katten Gastón är förstås nyfiken på kvistarna, men "ajabaja"!