2014-04-04 @ 18:51:00 / Inspiration

Idén som gick lite snett.

Bild lånad från google
 
Det var genom en uppfriskande promenad som jag kom på den brillianta idén att göra en egen stege. Inredningsstegar kommer mer och mer in i våra svenska hem och jag tänker inte vara sen. Däremot föredrar jag riktiga grenar, omålade, perfekt i sin naturliga glans. Så där gick jag i skogen när en liten glödlampa tändes ovanför mitt huvud. Jag ska göra en själv! 
 
Men det var lättare sagt än gjort. Jag fann de perfekta grenarna, björk, men insåg ganska snabbt när jag började slita och dra i grenen att jag behövde en såg. Vi har ingen såg hemma. Typiskt! Så jag återvände ganska motvilligt hem igen och inväntar svar från en kompis som är snickare om jag får låna hans såg. Så.. Fortsättning följer!

2014-04-03 @ 16:40:00 / Nytt Hemma

Ny soffa!

 
Nu när vi blev godkända för flytt så såg vi till att lägga ut i princip hela vårat vardagsrum på blocket. Vi la ut det på lördagen och på söndagen gapade vårat vardagsrum tomt. Det gick liksom lite för fort för nu har vi bara sackosäckar att sitta i haha. Så i samma veva som den gamla soffan blev såld knatade vi ner till Mio och fixade en ny soffa. Dock får vi vänta mella 6-8 veckor innan den kommer, då till den nya lägenheten. Även om vi får vänta så länge så känns det ändå rätt skönt att slippa bära så mycket vid själva flytten. Tänk om vi inte hade fått sålt den gamla soffan... Att bära upp den i den nya lägenheten hade tagit emot rätt så mycket.
 
Här är den nya soffan förresten, från Mio - det var kärlek vid första ögonkastet för mig. Den rundade divanen tog mig med storm! Vi valde dun då det är lättare att hålla formen på soffan i framtiden genom att underhålla den, man liksom "puffar" till dynorna så håller den sig :)